Produkt information
Spørgsmål og svar
Mundhygiejne
Forhandlere
Kontakt os
Butik
Forside
 

Spørgsmål og svar

  1. Hvad er årsagen til dårlig ånde?
  2. Hvordan rengører jeg munden optimalt?
  3. Jeg børster tænder to gange dagligt - er det ikke nok?
  4. Er tungerensning noget nyt?
  5. Hvor effektivt er mundvask, sprays, kapsler og frisk ånde-tabletter?

Hvad er årsagen til dårlig ånde?

Den nyeste forskning i mundhygiejne har vist, at bakterier på overfladen af tungen er hovedårsagen til dårlig ånde. Helt op til 90 % af alle tilfælde af dårlig ånde er forårsaget af bakterier, der ikke er fjernet ved tandbørstning, tandrensning og gurgling.

Overfladen og især den bagerste del af tungen er yngleplads for de bakterier, der giver den dårlige ånde. Bakterierne genererer ildelugtende sulfider og fylder munden med skadelige gasarter. Bakterier kan endvidere medføre mere alvorlige tandkødssygdomme, plak og betændelse.

Hvordan rengører jeg munden optimalt?

Med OraSweets unikke patenterede skrabekant kan du effektivt, hurtigt og nemt fjerne de skadelige bakterier. Tungeskraberen er let at bruge: Skrab med blide fremadgående bevægelser og den arbejder glat og behageligt med konturerne i tungen. OraSweet tungeskraber er designet af tandlæger og udformningen gør, at hele tungen bliver grundigt renset, især den bagerste del, hvor det er umuligt at komme med tandbørsten, og hvor hovedparten af bakterier og nedbrudte madrester gemmer sig. I modsætning til andre metoder virker tungerenseren i månedsvis og er dermed en garanti for sund mundhygiejne.

Jeg børster tænder to gange dagligt - er det ikke nok?

Nej. Almindelig tandbørstning er ikke tilstrækkeligt, hvis du vil opnå en optimal mundhygiejne. Tandbørsten fjerner ikke alle urenheder, og reducerer desuden kun mundlugten med omkring 25 procent. Derfor skal du også bruge tandstikker eller tandtråd. og rense tungen, hvor hovedparten af de nedbrudte madrester gemmer sig. De fleste, der prøver at rense det bagerste af tungen med tandbørsten, finder ud af, at det både ineffektivt og ubehageligt. Det svarer til at vaske vinduer med en opvaskebørste. Der skal en skraber til før resultatet bliver tilfredstillende. OraSweet tungeskraber er skabt til formålet. Den sikrer den bedste mundhygiejne i et snuptag ! og så er tungerenseren et effektivt middel mod dårlig ånde. Faktisk har nye undersøgelser vist, at i forbindelse med dårlig ånde fjerner tandbørsten kun 20-30 procent af urenhederne, mens tungeskraber fjerner ca. 90 procent af de ildelugtende bakterier.

Er tungerensning noget nyt?

For millioner af mennesker i Europa og Asien er tungeskrabning ikke noget nyt. Historisk kan tungerensning spores helt tilbage til de tidlige asiatiske kulturer og det romerske herredømme, og i mange asiatiske lande er tungerensning med en tungeskraber stadig en ligeså dagligdags hygiejnerutine som tandbørstning. Disciplinen er nu ved at blive almindeligt accepteret i vores moderne og hygiejnebeviste kultur. Stadig flere undersøgelser understøtter fordelene ved tungerensning og stadig flere tandlæger anbefaler det. Tungerensning er altså på vej til at blive en ligeså almindelig del af mundhygiejnen, som tandbørstning og brugen af tandtråd er det i dag.

Hvor effektivt er mundvask, sprays, kapsler og frisk ånde-tabletter?

Mundvask, mundsprays, kapsler, og mint-tabletter betragtes som ineffektive metoder til at fjerne dårlig ånde. De kan midlertidigt maskere lugten men behandler kun symptomerne i stedet for at fjerne årsagen til den dårlige ånde, som en tungeskabre gør. Nye undersøgelser viser, at mundvask kun maskerer dårlig ånde i 10 minutter efter behandlingen.